Det började hemma i garaget 1978 med legotillverkning av leksaker och kremeringsurnor. Juni 1979 blev garaget för litet och flytten gick upp till Lillesjö utanför Uddevalla (där firman fortfarande ligger). Samma år startade även tillverkningen av sköldar. Efter konsultation med ett antal konservatorer började tillverkningen av mannekänger hösten 1983.

September 1986 kom samarbetet med Karl Lang i Tyskland, som är en av världens ledande tillverkare av ögon, igång. Dessutom har vi sedan början av 90-talet samarbete med Europ Eyes som tillverkar ögon i plast (akryl) av yppersta kvalitet.

I slutet av 2001 började lokalen bli för liten och ett hål in till nästa lokal gjordes. Vilket kom lägligt i och med uppköpet av Trofédepåns formtillverkning i April 2004.

Vi vill vi tacka alla Er som medverkat till vår framgång och hoppas att även i fortsättningen få Era råd och idéer ändamålsenliga och vackra produkter.

Listan över de konservatorer som idag står till vår tjänst har numera blivit så lång att något enskilt namn skulle ge orättvisa åt de som inte vill ha sina namn publicerade, varför vi hoppas att ingen känner sig bortglömd och fortfarande känner den intima värmen.

Tack Lennart Petersson

Verkstaden

Tillagd i varukorgen